Кредит без застави з подальшою ануляцією объявления украины сайты доски объявлений украины без регистрации киев Объявления Украины
бесплатные

Кредит без застави з подальшою ануляцією
10.04.14
Допомога особам віком від 25 до 60 років, з чистою або позитивною КІ у отриманні кредиту на суму від 50 до 300 тис. гривень. Всі регіони України, крім Криму. Без застави поручителів, передоплат, довідки, нотаріального договору та інше. Всі питання бере на себе виконавець. Термін кредитування 36 міс., можливо довший. Від вас тільки паспорт, код, чиста КІ, відсутність покарання та присутність на угоді.
Гарантія 100%.
На даний період реально можливо на одну особу з відповідною, чистою історією провести від 50 до100 тис. грн. по одному банку. Можете запропонувати групу людей для необхідної вам суми. Після 6-ти місяців сумлінної проплати по кредиту є можливість його ануляціі (на законних умовах) цілком реально..
50% від суми кредиту залишае за собою виконавець.
Інша сума надходить у розпорядження кредитованої особи.
Звернення на ел. пошту: kolayar_com@mail. ru: тел. 0667366132
Є інший варіант для людей з декількома кредитами та просрочками до трех місяців. Це варіант виведення вас із системи УБКІ, вірніше перекриттям вашоі негативної історії на час проведення роботи по отриманню вами кредиту. Вартість перекриття однієї кредитної історії в одному банку 2500-3000 гр. Ви проплачуете цю послугу і вашу історію готують для отримання кредиту. Після отримання кредиту вся інформація про стан вашої КІ повертаеться на своє місце. Оплата інших послуг за отримання кредиту по результату п



№ бесплатного объявления:11892

Объявления бесплатные украины поиск объявления украина продажа объявления в украине бесплатно украина




сайт доска (доски) - бесплатные объявления украина - киев, чернигов, запорожье, донецк, одесса, херсон, сумы, ровно, черновцы, винница, львов, луцк, ужгород, севастополь, черкассы, полтава, житомир, кировоград, хмельницкий, тернополь, ивано-франковск, днепропетровск, луганск, николаев, харьков, крым и др. города.